Radni naziv serije je Kafana na Balkanu 📺

Pevač Aca Lukas nedavno je predstavio publici knjigu Ovo sam ja kroz koju je izneo detalje iz svog poslovnog i privatnog života sa kojima javnost nije bila upoznata. Kako se još uvek priča i piše o njoj, pevač je počeo realizaciju njene ekranizacije u vidu serije. 🎬

Tim povodom, Aca Lukas otrkio je nešto više o novom projektu i kazao ko bi voleo da tumači njegov lik u seriji, te da li bi Kija Kockar, koja je nastupala sa njim i imala nekoliko uloga, mogla da se pojavi i u seriji o njegovom životu.

- Sva ova licitiranja oko knjige i serije su lažna. Serija će se realizovati, ali polako, ima vremena. Snimaće se sigurno, jer potpisan ugovor. Kasting još nije bio i ne znamo ko će da glumi. Ono što je sigurno, jeste da će u seriji će igrati glumci. Voleo bih da me igra Marko Živić. Mora da se završi scenario koji još nije gotov, nema potrebe da se licitira o imenima glumaca i glumica. Kako može da Mirjana Karanović ne dolazi u obzir, kao jedna od najboljih glumica u zemlji? Naravno da dolazi u obzir. Ne dolazi u obzir Kija koja je neglumica - kaže pevač za Blic, a kako mediji pišu, radni naziv serije je Kafana na Balkanu, a u planu je snimanje 12 epizoda.

Foto: redportal.rs/Laguna

Autor: redportal.rs

#aca lukas

#kafana na balkanu

#kija kockar

#mirjana karanovic

#serija