Zašto je Mel Gibson glavna tema interneta?

Mel Gibson je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca koji se proslavio 80-ih godina a kasnije osvojio i brojne nagrade kao reditelj i producent. Neke od njegovih najpoznatijih uloga su u filmu Pobesneli Maks, Hrabro srce, Stradanje hristovo, Hamlet i Šta žene žele. U Holivudu je dobio nadimak "Akcioni heroj". Međutim, u jednom momentu je njegova karijera krenua nizbrdo, a nije bio popularan ni u medijima.

Njegovi problemi počeli su 2006 godine kada ga je policija zaustavila zbog prebrze vožnje, u kolima je imao otvorenu flašu tekile, a nivo alkohola u krvi mu je bio preko dozvoljenog limita. U policiji je izjavio sledeće:

Jevreji su krivi za sve ratove u svetu.

Nakon hapšenja, glumac se sastao sa Jevrejskim vođama i izvinio se. Međutim, Holivud nije hteo ni da čuje za njega. Gibson je nakon toga nestao jedan duži period, a onda se 2010. pojavio u akcionom filmu Na ivici tame. Nakon što je snimio nekoliko filmova u pokušaju da vrati svoju karijeru u Holivud, snimio je film Hacksaw zbog kog je dobio i nominaciju za Oskara. Međutim, ono što Holivud ne govori jeste da je Mel Gibson pored raznih rasističkih komentara, izjavio i da se u Holivudu nalazi najveći krug pedofila.

Među teoretičarima zavere je poznato da je svaki glumac koji je javno izjavio da u Holivudu postoji veliki broj pedofila, napadnut od strane medija, njegova karijera je stala, neki su uhapšeni zbog pronađene droge, oružja ili pronađenih slika maloletnica ili oružja. Među njima je i i zvezda serijala Gospodar prstenova čija je karijera naglo prestala kada je jednom prilikom rekao:

Američka filmska industrija je puna seksualnih predatora koji targetiraju mlade glumce. Ako ste mladi i nevini, imate malo znanja o tome kako svet funkcioniše a želite da uspete, ljudi sa parazitskim interesima će vas videti kao plen.

Mel Gibson se našao i u serijalu o padu tajnog društva Kabala. Podsetimo, u serijalu se objašnjava kako svetom vlada jedno tajno društvo koje čine reptili među kojima su i poznati holivudski glumci, muzičari, ali i neke od najjačih političkih figura, a među njihovim "protivnicima" je i bivši predsednik SAD Donald Tramp.

Iako su svi mislili da će Mel Gibson da se vrati na velika vrata u Holivud, poslednjih dana internet su preplavili komentari na račun glumca. Naime, bivši predsednik i glumac sreli su se na UFC meču u Las Vegasu, a u momentu kada je Donald Tramp prolazio, Mel Gibson ga je pozdravio salutiranjem.

IZVOR: YT / New York Post

Iako po pisanju stranih medija ovo nije iznenađenje za glumca, možemo reći da nije ni iznenađenje što ga je podržao jer po terorijama Donald Tramp se jeste borio protiv tajnog društva, pedofilije i trgovine decom o kojoj je Mel Gibson nekoliko puta javno govorio.

Autor: redportal.rs

#Donald Tramp

#Mel Gibson