Majkl Daglas i Gvinet Paltrou su se pokazali odličan tandem

Ovaj neobičan film izgleda kao specifična mešavina „Rata Rouzovih“, „Vol Strita“ i naravno, glavnog predloška – Hičkokovog „Nazovi M radi ubistva“, a pomalo iznenađujuće, sve to je ispalo dosta dobro.

Ako se pitate zašto je tako ispalo, razlozi su sledeći: Budući da je glavni lik trebalo da bude bogati trgovac sa Vol Strita koji je još izuzetno ljut na svoju ženu, izbor za glavnog glumca nije bio naročito težak, jer je Majkl Daglas uspešno tumačio upravo takve likove u ta dva zaista odlična filma („Vol Strit“ i „Rat Rouzovih“).

Foto: apollon.rs/promo

Kada je u pitanju veza sa „Nazovi M radi ubistva“, to se može videti na dosta nivoa u ovom filmu, počevši od sličnog naslova, zapleta i odnosa između glavnih likova. Ipak, to je možda najočiglednije u scenama kada se supruge glavnih likova suprotstavlja napadaču.

Na taj način je nastalo ovo ostvarenje, kao dokaz da nekada mešavine dobrih sastojaka znaju da daju i dobar rezultat, iako je mešavina upitanju. 😊

Foto: apollon.rs/promo

I ovaj, kao i mnoge druge filmove možete gledati na aplikaciji Apollon, bez reklama i banera. Članstvo je besplatno prvih 30 dana.

Link za aplikaciju je ovde:

https://register.apollon.rs/

Autor: redportal.rs

#Majkl Daglas

#gvinet paltrou

#savršeno ubistvo