Humani čudak koji se nikada nije uklapao u stereotipe Holivuda

Poznat kao jedan od najvećih humanista i pozitivaca u Holivudu, glumac Kijanu Rivs ne prestaje da iznenađuje fanove svojim sjajnim potezima i stavovima.

Da je kijanu Rivs najprizemniji čovek u Holivudu znamo još od 2004. godine kada je ovaj popularni glumac strpljivo čekao 20 minuta na kiši povodom proslave sopstvenog filma, posle zabune, jer nije želeo da izazove scenu.

Vlasnik kluba je bio užasnut kada je posle saznao da glumac stoji na kiši. - Nisam znao da čeka, i nije mi ništa rekao! On je veoma opuštena osoba - rekao je on za Mejl Onlajn.

Poznato je da se glumac odrekao udobnosti auta i da se vozi javnim prevozov, a ovaj snimak postao je viralan na društvenim mrežama gde je neko snimio kako Rivs ustupa mesto jednoj gospođi. 👏

IZVOR: YT / lladnarneddafcm

Dobroćudni glumac nikada se nije uklapao u stereoptipe Holivuda. Glumac poslednjih dana vreme provodi sa svojom verenicom Aleksandrom Grant u Berlinu. Fanovi su u šali komentarisali da je Rivs jedini glumac koji sam nosi svoje kese iz kupovine.

View this post on Instagram

Keanu’s luscious locks are gone! This haircut is definitely giving me The matrix 4 vibes!! (Obviously) _ #keanu #keanureeves #keanureevesofficial #keanureevesedit #keanureevesmovies #keanureevesfans #recent #redbubble #keanureevesquotes #keanureevesmemes #keanureevesfan #johnwick #billandtedsexcellentadventure #billandted3 #billandtedfacethemusic #billandtedsbogusjourney #johnwick2 #johnwick3parabellum

A post shared by Keanu Reeves (@keanu_reevess__official) on

IZVOR: IG / keanu_reevess__official

Ovaj humani glumac poznat je po tome da većinu svoje zarade donira bolnicama i borbi protiv opake bolesti - leukemije.

Autor: redportal.rs

#Keanureeves