Glumac publici poznat po svojim ulogama u Private Practice, GLOW i Enlisted 📺

Jedna od najpopularnijih serija u Americi How I Met Your Mother koja se emitovala od 2005. do 2014. godine koja je pratila Teda i grupu prijatelja i njihove živote u Njujorku. Radnja serija vrtela se oko Teda koji svojoj deci priča kako je upoznao njihovu mamu. Vest o spin ofu čiji će naziv biti How I Met Your Father potvrdila je i Hilari Daf koja će glumiti glavnu ulogu.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

IZVOR: IG / @hilaryduff

Kako je američki portal ET saznao, glumačkoj ekipi pridružio se Kris Lovel koji je publici poznat po svojim ulogama u Private Practice, GLOW i Enlisted.

View this post on Instagram

A post shared by chris lowell (@chris_lowell)

IZVOR: IG / @chris_lowell

On će tumačiti ulogu Džesija, inteligentnog i živčanog mladića koji je ciničan kada je u pitanju ljubav, U potrazi za karijerom u muzičkoj karijeri, radi kao Uber vozač kako bi mogao da preživi, a živi sa svojim najboljim prijateljem Tomom.

Radnja spin ofa biće slična kao i originalu - Hilari Daf prepričavaće svom sinu kako je upoznala njegovog oca dok su ona i njeni prijatelji pokušavali da shvate šta žele u svojim životima i kako su se zaljubljivali u vreme aplikacija za dejtovanje.

U originalnoj verziji glavne uloge imali su Džoš Radnor, Kobi Smolders, Džejson Sigl, Alison Hanigan i Nil Patrik Haris. Serija je dobila 28 Emi nominacija, a osvojila 9.

View this post on Instagram

A post shared by how i met your mother (@howimettyourmother)

IZVOR: IG / @howimettyourmother

Autor: redportal.rs

#Hilari Daf

#How I Met Your Father

#How I Met Your Mother

#Kako sam upoznala vašeg oca

#Kako sam upoznao vašu majku

#Kris Lovel