Najstarija ćerka poznatog glumca podiže prevremeno rođenu bebu

Glumac Tihomir Tika Arsić, kog smo pre 2 godine gledali u serijama Ubice mog oca i Urgentni centar, poslednjih nekoliko meseci vodi bitnku sa opakom bolešću. Ipak trudi se da ostane pozitivan koliko je to moguće.

- Maltretiram decu da zajedno gledamo filmove, vidim da nekad zaspe umorni nakon toga. Imam i potrebu da pričam sa njima. Supruzi Jeleni nije lako. Inače sa mnom nije lako, a kamoli sad. Mi se svađamo kao da sam zdrav. Kada bi nas neko čuo kako se raspravljamo, pomislio bi da ću da živim 101 godinu - kazao je Tika, pa priznao kako ne misli da je njemu najteže.

Foto: Printscreen YouTube/Tanjug News Agency official

- Normalno je da se ljudi posvađaju, a ja želim da živim normalno koliko je to moguće. Najstarija ćerka Milica je dizajnerka i bavi se marketingom. Podiže prevremeno rođenu ćerku Nou. Ona bije tešku bitku, mnogo težu od ove moje, ali je kroz priče na svom Instagramu uteha mnogim majkama, čak i onima koji imaju zdravu decu - iskren je bio Tika, pa nastavio:

- Lenka je diplomirala istoriju umetnosti i takođe se bavi marketingom. Vera je završila srednju školu i ovu godinu je posvetila učenju stranih jezika, a Arsenije je srednjoškolac. Njih dvoje su uz Jelenu i mene odrasli u pozorištu, odnegovani su na klasičnoj literaturi, pozorištu i filmu. Oboje su završili muzičke škole i sviraju klavir. Ima ko da ih uputi u to šta je dobro i njih niko od pozorišta, filma i umetnosti neće odvojiti. Šta će odabrati u budućnosti, tek ćemo saznati. Odnosno, neki hoće, a neki neće -  zaključio je Arsić za Gloriju.

Autor: redportal.rs / Glorija

#Tihomir Tika Arsić

#bolest

#borba

#glumac

#ćerka