Ne kriju da su prodali dušu za slavu i novac 😑

Primetili ste da se u spotovima nekih muzičara pojavljuje okultna simbolika ili da te iste ličnosti promovišu satanističke znakove i pozdravljaju Satanu kad god se za to pruži prilika. Ovo su samo neki od razloga zašto dobar deo sveta misli da je Holivud satanistička mašinerija.

Na internetu je moguće naći intervjue poznatih koji otvoreno govore o tome kako kada stupe na scenu neko drugi preuzima njihovo telo. Po njihovim rečima, kada snimaju određenu scenu u filmu ili imaju koncert nešto zaposedne njihovo telo i to je razlog dobre glume, sjajnog glasa i fenomenalne muzike koju ove poznate ličnosti pružaju javnosti.

To je još jedan razlog više da se pomisli kako oni potpisuju ugovor sa đavolom da bi stekli slavu, novac, moć, uspeh i popularnost. Na taj način oni predaju svoju muziku, filmove i talente đavolu koji to posle koristi za svoje potrebe.

Možda je ovo odgovor na ono čuveno pitanje: "Kako su tako nesrećni pored silnih para i slave?" ili "Kako mogu biti tužni i nezadovoljni kada sve imaju?" Da li iko može biti istinski srećan ako ima deal sa đavolom? 🧐 😅

Šta Biblija kaže o bogatstvu koje dolazi od đavola i o bogatstvu koje dolazi od Boga:

Bogatstvo koje đavo daje je bogatstvo koje dolazi sa tugom! S druge strane, blagoslov Gospoda donosi bogatstvo, ali ne i tugu. Postoji razlika između blagoslova Gospoda i drugih "blagoslova". Bogatstvo koje đavo daje je bogatstvo koje dolazi na pogrešan način. Biblija naziva ovaj način sticanja bogatstva "s nepravdom". Ovaj metod nije nešto što Bog podržava, a zato što Bog nije stvorio tu vrstu bogatstva, On predviđa njegovu propast.

Pogledajte koje holivudske zvezde ne kriju da su prodali svoju dušu đavolu:

IZVOR: YT / 888freehumanity

IZVOR: YT / 888freehumanity

IZVOR: YT / 888freehumanity

IZVOR: YT / 888freehumanity

IZVOR: YT / 4dportalcom

Kakvi su vaši utisci o ovoj temi? Da li verujete da je ovo tamna strana Holivuda ili samo još jedna teorija zavere? 🧐

Autor: redportal.rs