Klintonka uzvraća udarac

Saša Koen ponovo se našao u koži Borata u najnovijoj seriji Borat's American Lockdown & Debunking Borat. Njegov lik, u sred kovid pandemije, provodi 5 dana sa dvojicom teoretičara zavere. U drugom delu Debunking Borat, svetski lideri odbacuju sve njihove teorije.

IZVOR: YT / IGN

U jednoj od epizoda, teoretičari zavere Džim i Džeri spomenuli su Klintonove:

Oni navodno muče decu. Deci teče adrenalin u telu, a onda do vade iz njihovih nadbubrežnih žlezda i piju krv.

A onda je Hilari Klinton uzvratila udarac. U sledećoj epizodi Debunking Borat, Klintonka je poslala video-poruku Džimu i Džeriju:

Zdravo Džim i Džeri. Ovde Hilari Rodam Klinton i znam da ste čuli nekoliko stvari u vezi mene, u koje veruejte. Znam da niste jedini. Povredillo me je, i biću iskrena sa vama. Bolno je, ne samo meni i mojoj porodici, već i mojim prijateljima i drugim ljudima koji znaju da ovo nije samo netačna, već bolno netačna informacija. Kao jedan Amerikanac drugom, nadam se se da ćemo moći da nađemo zajednički jezik i prevaziđemo sve te sile koje pokušavaju da nas razdvoje i stave u male kutije. Zar ne bi bilo super da se budemo zajedno, umesto da se razdvajamo. Nadam se da je to moguće. Hvala vam.

IZVOR: YT / The Playlist

Tokom prošle godine Jutjub video-snimak pod nazivom "Pad Kabale" izbacio je niz teorija koje tvrde da je Hilari Klinton jedna od najuticajnih članova satanističkog kulta. Tog snimka više nema, ali navodno, Hilari Klinton zajedno sa svojim mužem Bilom posećivala je Epstinovu kuću, u kojoj su zlostavljali i ubijali decu kako bi pili njihovu krv u kojoj se nalazi adrenohrom. Takođe, pojavili su se i teoretičari koji tvrde da se na laptopu koji je oduzet mužu Hume Abedin, Klintovo asistentkinje, nalazi folder pod nazivom "životno osiguranje" u kom se nalazi snimak Klintonke i Hume kako maltretiraju devojčicu. Ovo se povezivalo sa slučajem u Njujorku kada je 9 policajaca u roku od godinu izvršilo samoubistvo. Navodno, nisu mogli da veruju šta su sve videli u tom laptopu i nisu mogli da izdrže pritisak.

Serija se trenutno prikazuje samo putem Amazona Prime Video.

Autor: redportal.rs

#Borat

#Hilari Klinton

#serija

#teorije zavere