Telo pamti...

U najnovijoj seriji The Me You Can't See čiji su producenti Opra i princ Hari, pojaviće se mnogo poznatih lica koja će govoriti o svim poteškoćama sa kojima su se sreli tokom svojih karijera i kako je to uticalo na njihovo mentalno zdravlje.

Jedna od njih je i Lejdi Gaga koja je podelila svoje iskustvo tokom prve epizode, i tako otkrila da je ostala trudna kada ju je producent silovao.

- Imala sam 19 godina, i bila sam u biznisu, i producent mi je rekao "Skidaj odeću". I ja sam rekla "Ne", a oni su mi rekli da će spaliti svu moju muziku. I nisu stali. Nisu stali da me pitaju, samo sam se smrzla i ja, ah više se ni ne sećam... - rekla je Lejdi Gaga
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

IZVOR: IG / @ladygaga

Pevačica je otkrila da kada je godinama kasnije otišla u bolnicu jer je imala bolove, lekari su je odveli kod psihijatra. Isprva nije shvatila zašto.

- Prvo sam osetila totalni bol. a onda ništa. Zatim, tek nedeljama kasnije, koliko sam bila bolesna, shvatila sam da je to isti bol koji sam osetila kada me je osoba koja me je silovala ostavila trudnu na ćošku ulice, kod kuće mojih roditelja jer sam povraćala i bilo mi je muka. Jer me je neko iskoristio. Bila sam zaključana u studiju mesecima - rekla je Lejdi Gaga.

Ona je priznala i da je sve ovo na kraju izazvalo nervni slom, a čije su se posledice osećala i tokom dodele Oskara 2019. godine.

Imala sam totalni nervni slom, i nekoliko godina nisam bila ista devojka. Osećaj koji imam kada osećam bol je isti kao i onaj koji sam imala nakon što su me silovali. Odradili su mi toliko skenova glave, a da niosu ništa našli. Ali tvoje telo pamti... - dodala je pevačica.
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

IZVOR: IG / @ladygaga

Na kraju je shvatila da je morala da se suoči sa svojim osećanjima i da ne zlostavlja sebe jer se tako samo gore oseća.

Serija je sa emitovanjem krenula 21. maja na televiziji Apple.

IZVOR: YT / Apple TV

Autor: redportal.rs

#Lejdi Gaga

#Opra

#Princ Hari

#serija