Ema Votson raspalila po medijima 🧐😲

Proteklih par meseci, širom sveta pojavile su se glasine da glumica Ema Votson napušta glumu zbog toga što se verila i jer želi da se posveti svom dečku i kreiranju porodice. Više o glasinama, pročitaje kod nas na portalu 👇🏻😉:

Ema se sinoć oglasila na svom profilu na Tviteru i objasnila neke stvari.

Dragi fanovi, glasine oko toga da li sam verena ili ne, i da li sam uspavala svoju karijeru ili ne su načini da se kreiraju klikovi svaki put kada je otkriveno da li je to istina ili ne. Ukoliko imam novosti - Ja obećavam da ću ih podeliti sa vama - napisala je Ema u svojim tvitovima.

IZVOR: TW / @EmmaWatson

IZVOR: TW / @EmmaWatson

U daljim tvitovima, glumica je zamolila fanove da ne pretpostavljaju ništa i da to što nema novosti u vezi sa njom je zato što pandemiju provodi tiho uz poteškoće da napravi hleb, kao i da se brine o svojim najbližima.

IZVOR: TW / @EmmaWatson

Ema Votson i njen dečko koji je iz Los Anđelesa bavi se biznisom, i prvi put su u javnosti uočeni 2019. godine. Glumica oduvek svoj privatni život pokušava da sakrije daleko od očiju javnosti, tako da je tim povodom samo nekoliko meseci pre nego što je uslikana izjavila da je zadovoljna što je singl i da se oseća srećnom.

IZVOR: YT / British Vogue

Autor: redportal.rs

#Ema Votson

#Hari Poter

#glumica

#oglasila se