Harizmatična glumica se otvorila u intervjuu sa Hauardom Sternom

Poznata britanska glumica koja je ostala upečatljiva po mnogim ulogama, bez obzira da li je bila epizodista ili ne, 38-godišnja Emili Blant, u najnovijem intervjuu koji je imama sa Hauardom Sternom na njegovom Jutjub kanalu je priznala da joj je teško palo što je morala da odbije ulogu Crne Udovice u serijalu Marvelovih filmova, koja je zbog toga otišla Skarlet Johanson.

U razgovoru sa Sternom, koji je Blantovu podsetio na to da zbog obaveza na drugim filmovima nije mogla da prihvati ovu ulogu u kojoj bi sigurno bila dobra, Blantova je rekla da joj je to teško palo.

- Nisam želela da radim Guliverova putovanja u to vreme, ali sam bila obavezna da to uradim po ugovoru koji sam prethodno potpisala. To mi je bilo srceparajuće jer inače s ponosom gledam na sve odluke koje donesem, tako da mi puno znači koje filmove radim. To je bilo teško - rekla je Blantova, na šta je Stern zatražio pojašnjenje.
- To funkcioniše tako što prihvatite neku ulogu koja vam odgovara, ali se obavežete da ćete uraditi i neku drugu ako vas studio pozove. U jednom trenutku sam shvatila da moram da se otarasim takvih dogovora u kojima unapred pristajete na neki posao, jer mi je to dugo visilo nad glavom. Nisam to želela - pojasnila je ona, dodajući da je pažljivo sve birala u meri u kojoj je to bilo moguće.

Emili Blant je svakako jedna od neobičnijih pojava u Holivudu koja se svojim kvalitetom uvek nekako izdvoji u odnosu na većinu drugih glumica. Nadamo se da joj se ovakve situacije više neće dešavati, svakako.

U krajnjoj liniji, malo je bezveze kada vas neko tera da radite posao koji ne želite, jer po prirodi stvari - onda ga neće uraditi najbolje, zar ne?

IZVOR: YT / The Howard Stern Show

Autor: redportal.rs

#Crna udovica

#Emili Blant

#Skarlet Johanson

#marvel