Poznati glumac čestitao praznik bivšoj ženi

Juče 9. maja obeležio se Dan majki. Majčin dan je proslava u čast majki, majčinstva i povezanosti između majke i dece. Proslava ovog praznika počela je 1908. godine u Americi, a inicijator ovog praznika bila je Ana Džarvis kada je održala spomen za svojom majkom.

Ovim povodom su i mnoge poznate zvezde proslavile ovaj dan. Jedna od tih zvezda je i Ben Aflek koji je na Instagramu posvetio post bivšoj ženi, majci svoje dece, glumici Dženifer Garner.

- Veoma sam srećan što ću delim ovu decu sa tobom. Najsrećniji roditelji na svet. Hvala na svemu dobrom što radiš. Srećan Dan majki. Sa ljubavlju, njihov tata -napisoa je glumac.
View this post on Instagram

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

IZVOR: IG / @benaffleck

Ben Aflek i Dženifer Garner upoznali su se na snimanju filma Pearl Harbor 2000. godine. Dženifer je tada bila udata za glumca Skota Folija. Poznati glumci ponovo su se sreli na snimanju filma Daredevil, dve godine nakon. Glumac je tada bio u vezi sa pevačicom Dženifer Lopez, a više puta je rekao kako je ovo bio set na kom se zaljubio u Dženifer, iako se nekoliko meseci nakon snimanja ovog filma verio sa pevačicom.

Nakon njenog razvoda u maju 2003. godine, i njegovog raskida veridbe u januaru 2004. godine, Dženifer i Ben su se zajedno, prvi put pojavili u javnosti u oktobru 2004. godine.

Godinu dana kasnije 2004. godine, na njen 33. rođendan, Ben je zaprosio Dženifer. Venčanje je bilo malo, u okviru bliskih prijatelja i nije bilo novinara. Ben i Dženifer su tokom 10 godina svog braka dobili troje dece.

Nakon spekulacija da je glumicu prevario sa dadiljom, par je 2015. godine najavio da se razvodi. Tokom jednog intervjua, nakon razvoda, Dženifer je dala izjavu koja se ticala ovih spekulacija.

- Mi smo bili razdvojeni mesecima pre nego što je priča sa dadiljom izašla. Ona nije imala ništa sa našom odlukmom da se razvedemo. Nije bila deo jednačine. Loša procena? Da. - rekla je glumica.

Njih dvoje ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda, i često se na internetu pojave slike njihovog susreta čiji je najčešći razlog da podrže svoju decu. Ben Aflek je u intervjuu za New York Times rekao da je najviše žali za tim što se razveo od Dženifer.

IZVOR: YT / Hollywood Pipeline

Autor: redportal.rs

#Ben Aflek

#Dan majki

#Dženifer Garner

#Majčin dan

#Razvod

#film