Ništa od buduće saradnje

U Americi se trenutno otkrivaju poznata lica umešana u neku vrstu zlostavljanja svojih kolega i koleginica, kao i anonimnih lica. Jedan od takvih je i jedan od najpoznatijih glumaca Holivuda Džejms Franko koji je optužen za seksualno uznemiravanje 2014. i 2018. godine, ali je tada to negirao.

View this post on Instagram

A post shared by James Franco (@officialjamesfrancoo)

IZVOR: IG / @officialjamesfrancoo

Glumac, reditelj i Džejmsov blizak prijatelj Set Rogan u intervjuu za The Sunday TImes otkrio je detalje njihovog prijateljstva i saradnje.

View this post on Instagram

A post shared by Seth (@sethrogen)

IZVOR: IG / @sethrogen

- Sve što mogu da kažem jeste da prezirem bilo kaskav vid uznemiravanja i zlostavljanja i nikada ne bih to prikrio akcije nekog ko to radi, ili znajući to, stavio nekog u situaciju da budu sa nekim ko je takav - rekao je glumac.

Set se osvrnuo i na intervju koji je dao 2018. godine kada je prokomentarisao da će nastaviti da sarađuje sa Džejmsom:

Stalno mislim o onom intervjuu iz 2018. godine kada sam rekao da ću nastaviti saradnju sa Djemsom, međutim, istina je da nisam sarađivao i da ne planiram to trenutno.

Što se njihovog prijateljstva tiče, Set nije hteo mnogo da otkriva.

- Ne znam da li mogu to sada da definišem tokom ovog intervjua. Ono što mogu da kažem jeste da se dosta toga promenilo u našem odnosu i dinamici - rekao je Set.

Set Rogan i Džejms Franko zajedno su sarađivali na nekoliko filmskih projekata od kojih su najpopularniji Pineapple Express i This Is The End.

IZVOR: YT / Sony Pictures Entertainment

IZVOR: YT / Sony Pictures Entertainment

Autor: redportal.rs

#Džejms Franko

#Holivud

#Set Rogan

#glumac

#optužbe

#prijateljstvo

#reditelj

#seksualno uznemiravanje