Nakon što je potvrđena 2. sezona popularne serije, od kreatora serije stižu nove vesti 🍿😎

Nakon što je pre dva meseca najavijena 2. sezona Netfliksove hit serije, Lady Whistledown je sinoć obradovala fanove širom sveta novom najavom. 😎

Na zvaničnoj Instagram stranici Bridžerton serije, u okviru storija, potvrđeno je da će se serija nastaviti još dve sezone. Na jedinstven način, omiljena imaginarna spisateljica podelila je vest, ali nažalost bez nekih specifičnih detalja. 😏

- Cenjeni članovi knjige, izgleda da imamo prilično posebnu najavu. Bridžerton se vraća sa sezonama 3 i 4. Ovaj autor će morati da kupi više mastila. Iskreno Vaša, Lejdi Visldaun - napisano je u objavi.

Foto: Instagram.com/story / @bridgertonnetflix

Ovu najava je podeljena i na zvaničnoj stranici produkcijske kuće Shondaland, čija je vlasnica Šonda Rajms, kreatorka popularne serije Uvod u anatomiju, koja se prikazuje već 16 godina.

View this post on Instagram

A post shared by shondaland tv (@shondaland)

IZVOR: IG / @shondaland

U 2. sezoni u fokusu će biti najstariji brat Entoni Brdžerton, kog tumači Džonatan Bejli koji je u potrazi za savršenom ženom sa kojom će stupiti u brak. Tokom 1. sezone, lik Entonija bio je u vezi sa operskom pevačicom Sijenom, a kako je sada najavljeno, Entoni će upoznati mladu damu pod imenom Kejt koja se tek doselila u London. Uloga Kejt Šarme pripala je glumici Simon Ešli.

Trenutno, nije poznato kada će biti premijera 2. sezone, ali bar znamo da nas očekuje još par godina bindžovanja. 😏😏

Autor: redportal.rs

#Bridžerton

#Netfliks

#serija