Dugo odlagan trejler pušten na Netfliksu

Otkad postoje komšije, postoje i ljudi koji ponekad vole da provire u tuđe dvorište ili bace pogled na susednu zgradu. 😅 I naravno, kako to obično biva sa tim je došao i veliki broj takvih filmova.

Sećate se onog filma sa Fredijem Princem Džuniorom, kada se manekenke prekoputa istripuju da je ubio neku ženu i onda ide istraga, špijunuiranje i onda na kraju se ispostavi da je agent i film dobije hepi end? Ajde da se ipak podsetimo 🧐👇🏻:

IZVOR: YT / pbiasizzo

Okej, sada zamislite sve totalno suprotno. 😅 Dobro, da ubistvo, prozor i to je sve isto, ali radnja filma baš i nije romantična komedija. Naime, na Netfliksu je izašao dugo odlagan trejler za film zbog kog više nećete gviriti u komšijino dvorište. 😅

Ejmi Adams našla se u ulozi Ane koja ima strah od otvorenog prostora i oseća se bezbedno jedino kada posmatra svet sa svog prozora. Sve dok se porodica Rasel ne useli u zgradu pored i ona postane svedok nezamislivog. Postavlja se pitanje - Šta se zaista dogodilo? Pogledajte treiler 👇🏻:

IZVOR: YT / Netflix

Pored Ejmi Adams u glumačkoj ekipi su se našla mnoga poznata lica kao što su Džulijen Mur, Geri Oldmen, Entoni Macki, Džo Vrajt, Trejsi Lets, Vajat Rasel, Dženifer Lei i Fred Hešinger.

Film će se na Netfliksu pojaviti 14. maja.

Autor: redportal.rs

#Netfliks

#film