Producenti serije najavili su da će 6. sezona biti poslednja sezona, i da će prikazati kraljevsku porodicu početkom 2000-ih godina. 📺

Serija The Crown postala apsolutni hit na Netfliksu kada je izašla 2016. godine. Radnja serije koja ima jedan od najvećih budžeta prati kraljevsku porodicu kroz nekoliko perioda. Početak serije je smešten u periodu između 1940. i 1950. godine, dok sezona 3 prikazuje period 60-ih i 70-ih.

Serija je u novembru izbacila 4. sezonu čiji je fokus bio na lejdi Dajani i princu Čarlsu, a uskoro nas očekuje 5. sezona. S obzirom da se na svake dve sezone menja glumačka ekipa, u ovoj sezoni nas čekaju neka nova lica. Kraljicu Elizabetu i princa Filipa tumačiće Imelda Staunton i Džonatan Prajs, Lejdi Dajanu i princa Čarlsa glumiće Elizabet Debicki i Dominik Vesta, a Lezli Menvil tumačiće princes Margaret.

Kako prenosi Variety, producenti su potvrdili da snimanje 5. sezone počinje u julu ove godine, kao i da će se snimati pod striktnim merama zbog pandemije.

Producenti serije najavili su da će 6. sezona biti poslednja sezona, i da će prikazati kraljevsku porodicu početkom 2000-ih godina.

IZVOR: YT / Bestflix

Autor: yahoo.com / redportal.rs

#The Crown

#kraljica Eliazabeta

#kruna

#ledji Dajana

#princ filip

#princ Čarls

#serija