Ljubiša Ristić potvrdio da SERIJA NEMA NI UMETNIČKU TEŽINU

Emitovanjem serije Porodica, deca bivšeg predsednika Slobodana Miloševića, a naročito kćerka Marija, s obzirom da se neprestano očekuje njena reakcija, ponovo su dospela u žižu javnosti.

Marijin život, još od njenog preseljenja na Cetinje, intrigantan je po celokupnu javnost. Komšije su u medijima svedočile da Mariju vrlo retko viđaju, a o njenom povratku u Srbiju, prema intervju koji je dala pre više od 10 godina, nema ni govora. Marija je ostala pri svom stavu nakon ukidanja poternice za njom, što se desilo pre nekoliko dana.

Prema navodima Blica, protiv autorskog tima serije Porodica Marija će podneti tužbu.

Marijin prijatelj i predsednik udruženja Sloboda Dragoljub Kočović o Mariji ali i pomenutoj seriji kaže:

- Ona je na Cetinju, sama je, ni sa kim se ne druži, nije više ni sa onim partnerom koga je imala. Zaključala se u kuću i zbog ovog haosa ne izlazi čak ni u dvorište, stavila je i novu karticu u telefon da bi izbjegla pozive i neprijatnosti. Pa kako ovo da gleda kad nije mogla da pogleda ni dokumentarni film o njenoj porodici koji je za razliku od ove niskobudžetne melodrame bar realan. Dugo je o ovoj seriji pričala sa mnom i sa njenim bratom koji joj je sve na svetu. Složili smo se da ovo nije smelo da se uradi bez njihove dozvole, to je jednostavno nenormalno. Osim što je sve neistinito prikazano, bez ikakve umetničke težine je ta serija, to mi je potvrdio i Ljubiša Ristić - priča Kočović, a prenosi portal Volim Podgoricu. Portal navodi da je Kočović seriju opisao sintagmom "obična splačina".

Autor: Volim Podgoricu / redportal.rs

#Dragoljub Kočović

#Ljubiša Ristić

#Marko Milošević

#Slobodan Nilošević

#marija milošević

#mira marković

#porodica