I sam Hari će se pojaviti u seriji

Princ Hari pokrenuo je fondaciju pod nazivom Invictus Games kako bi pomogao povređenim veteranima i članovima vojske da se vrate sportu i pronađu zadovoljstvo u kretanju. Kako prenose strani mediji, Megan Markl i Hari su najavili da će ova fondacija biti jedan od prvih projekata u okviru Archewell serijala koji će se emitovati na Netfliksu.

Ovaj projekat koji će nositi naziv Heart of Invictus, pratiće grupu atletičara koji se pripremaju za Invictus Games koje će se održati 2022. godine u Hagu. I dalje nije poznato kada će biti pušteno na Netfliksu.

- Od prvih održanih Invictus Games 2014. godine, znali smo da je svaki takmičar izuzetan na svoj način i da će doprineti stvaranju mozaika otpornosti, odlučnosti i rešenosti. Ova serija će zajednicama širom sveta dati uvid u dirljive i uzbudljive priče takmičara na njihovom putu u Holandiju sledeće godine. Kao prvi projekat Archewell produkcije na Netfliksu u partnerstvu sa Invictus Games fondacijom, veoma sam uzbuđen zbog putovanja koje ih čeka - rekao je Hari.

Hari će biti izvršni producent zajedno sa Orlandom fon Ajnzidlom i Džoanom Natasegar. I sam Hari će se pojaviti u seriji, kako bi se istakla važnost ove fondacije.

Autor: hellomagazine.com / redportal.rs

#Megan Markl

#Netfliks

#Princ Hari

#projekat

#serija