Emili Ratajkovski snimila je video na kojem je beležila promene tokom trudnoće.

Prelepa manekenka i glumica Emili Ratajkovski potvrdila je po prvi put da je trudna.

Naime, dvadesetdevetogodišnjakinja Emili i njen suprug producent Sebastijan Ber Meklard čekaju prvo zajedničko dete. Manekenka je krila da je trudna. Smanjila je objavljivanje fotografija, a u javnosti je nosila samo široke jakne i dukseve koji pokrivaju stomak.

View this post on Instagram

Grateful & growing 👼 Thank you @voguemagazine for this very special cover.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Srećne vesti saopštila je za magazin Vog za koji je snimila video na kojem je beležila promene tokom trudnoće, a u nekim kadrovima manekenka je pozirala skroz gola pokrivajući samo intimne delove tela. 👇

View this post on Instagram

I’ll cherish this video as long as I live. Link in bio to watch. @voguemagazine Thank you to my brilliant and very generous friend @lenadunham for her vision and commitment to directing this. I’m so grateful. And thank you to my other wonderful friend @eccopn for his music and to @dschneids for her editing! You all made this the most special. Written and filmed by me. Shot at home.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Manekenka je istkla da je ceo zivot zamisljala da ima devojčicu, manju verziju sebe i da je tek sada shvatila da bas nikada nije razmisljala o mogućnosti da ima sina. Zatim je šaljivo dodala da pol deteta neće znati dok ne napuni 18 godina kada će ih o tome dete samo obavestiti.

Autor: redportal.rs

##EmilyRatajkowski

#Trudnoca