Radnja serije prati na izgled sasvim običnu devojku koja, zapravo, vodi život dvostrukog agenta

Dženifer Garner je 2001. godine dobila glavnu ulogu u seriji Alias koja je postala ogroman hit, a nju pogurala na velike ekrane.

U poslednjem intervjuu za The Hollywood Reporter, voditelj je pitao glumicu da li bi bila zainteresovana da reprizira svoju ulogu Sidni, ukoliko bi bio reboot.

- Račuinajte na mene - rekla je glumica.
View this post on Instagram

A post shared by Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

IZVOR: IG / @hollywoodreporter

Iako do sada nije bilo reči o tome da se reboot snima, Garner je 2018. godine rekla The Hollywood Reporter da je čula da je u toku neko snimanje.

- Čula sam da je u toku snimanje reboot Alias serije, ali niko nije pričao sa mnom o tome. Mislim, bilo bi totalno drugačije. Ali ako me ne budu imali bar kao gosta, bila bih jako jako jako ljuta - rekla je Dženifer.

IZVOR: YT / kenopeningdvdbluray CR

Radnja američke akcione serije Alias prati na prvi pogled jednu običnu devojku koja živi mirnim životom. Međutim, kao brucoš na koledžu dobila je ponudu da radi kao agent CIA SD-6. Kada sa svojim verenikom podeli tajnu, on biva ubijen, a ona otkriva da SD-6 nije deo CIA. već međunarodna organizacija koja je neprijatelj SAD. Sidni tada postaje dvostruki agent u službi prave CIA sa ciljem da ih raskrinka iznutra. Serija je trajala 5 sezona, i emitovala se od 2001. do 2006. godine.

Autor: etcanada.com / redportal.rs

#Alias

#Dženifer Garner

#Reboot

#serija