Čitavim projektom rukovodiće Dragan Bjelogrlić? 🤯

Pored svih svojih sportskih uspeha, rekorder po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste Novak Đoković odlučio je da snimi dokumentarni film o svom životu i karijeri, a čitavim projektom rukovodiće Dragan Bjelogrlić, kako saznaje dnevni list Objektiv iz krugova bliskih sportisti.

Posredna potvrda ovih informacija dobijena je kada je paparaco Objektiva zatekao slavnog reditelja u neposrednoj blizini Sportskog centra Novak kako rukovodi filmskom ekipom.

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak je pre mesec dana obradovao svoje poštovaoce informacijom da radi na snimanju dokumentarnog filma o svom životu i karijeri. Na konferenciji za medije u Melburnu rekao je da radi na tom novom projektu u kom će biti prikazani mnogi detalji iza kulisa, pa tako i šta se dešavalo upravo na Australijan openu, koji je u tom trenutku igrao:

- Snimam dokumentarac, sve će se to videti na ekranima do kraja ove godine, mogu da najavim i to. Beležim dosta stvari koje doživljavam u ovom periodu, u poslednjih nekoliko meseci, pa ćete imati prilike sve to da vidite - rekao je Novak na konferenciji za medije nakon plasmana u finale Australijan opena.

Bjela i Nole se inače poznaju odranije, a tome svedoči činjenica da je glumac 2014. godine došao zajedno sa svojim mlađim kolegama Milošem Bikovićem i Viktorom Savićem da gledaju i podrže Novaka u finalu Indijan Velsa.

Autor: Objektiv.rs / redportal.rs

#Dragan Bjelogrlić

#dokumentarac

#film

#đoković