Ćerka preminulog pevača izjavila da ima više ponuda za film

Marija Ramadanovski, ćerka nedavno preminulog pevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog otkrila je medijima da će se snimati film o njenom ocu, odnosno da ima više ponuda za film i da joj traže scenario za njega.

- Ima više ponuda za film. Traže mi scenario, a ja ne znam ko bi to mogao da uradi kako dolikuje. Sa druge strane, ja ne znam pola njegovog života i ne mogu da ispričam kako se rodio, živeo u domu, šta je bilo sa roditeljima. Znam osnovno, ono što i ceo Balkan, ništa više od toga - izjavila je Marija i dodala da joj otac i dalje jako nedostaje:

View this post on Instagram

A post shared by MARIJA RAMADANOVSKI🧚‍♀️ (@marija_ramadanovski)

IZVOR: IG / @marija_ramadanovski

- Meni tata uvek fali. Opsednuta sam bila mojim ocem, on je za mene bio Bog. Sad kad njega nema, ja učim da hodam. On je upravljao mojim životom, za sve se pitao, i sad sa 24 godine učim da vodim brigu o sebi. Nikada mi nije pretio da bilo šta moram, ali kada bi mi rekao da je to nešto najbolje za mene, uvek sam ga slušala i uvek je bio u pravu. Do njega nisam nikog bliskog izgubila, a sad sam ostala bez najrođenijeg. Iskreno, nadala sam se da će bar još minimum 10 godina da poživi, ali, Božja volja. Teško mi je, ali se navikavam.

Podsećamo, Džej Ramadanovski preminuo je prošle godine, 6. decembra, usled zastoja srca.

Autor: redportal.rs

#Džej

#Marija Ramadanovski

#film