Pretty Little Liars glumica iskreno o planovima za budućnost 🎭

Glumica Šej Mičel koja je imala jednu od vodećih uloga u popularnoj seriji Pretty Little Liars gostovala je podkastu Katie’s Crib kod Kejti Lous. Šej je u intervjuu otkrila kako je izgledala njena borba sa postporođajna depresija, kao i o planovima za budućnost.

View this post on Instagram

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell)

IZVOR: IG / @shaymitchell

Glumica sa dečkom Metom Babelom ima 1-godišnju ćerkicu Atlas, kojoj bi volela da podari brata ili sestru.

- Tokom većeg perioda moje trudnoće. osećala sam se blagosloveno i sve mi se svidelo. Ali period koje nisam volela, bila sam u fazonu "Auh čoveče, vau." Biću iskrena, baš želim da Atlas ima nekog, ali ne želim ponovo da prolazim kroz trudnoću. Nisam bila jedna od onih boginja što blistaju i koja je volela apsolutno sve u vezi trudnoće- Ne želim to da ponovim jer psihički mi je baš bilo teško. Ja sam imača depresiju pre porođaja, ne posle. To je nešto što nisam znala tada. Znala sam jedino za postporođajnu, i pripremala sam sebe za to. Ali kada sam bila uznemirena i kad nisam bila najbolja ja, bila sam u fazonu "Čekajte, šta je ovo? Niko mi ovo nije pominjao. trebalo bi da sam srećna sada." Zbog toga sam nervozna da se vratim u sve to. Ali mislim da će ako budem kod kuće, u nekoj svojoj komfor zoni, i ako ne stavim veliki pritisak na sebe, biti lakše - rekla je Šej.
View this post on Instagram

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell)

IZVOR: IG / @shaymitchell

Glumica je inače jako popularna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gde je prati preko 25 miliona ljudi, ali Šej je najaktivnija na TikToku, gde se trudi da ispoštuje svaki izazov. 😏

Autor: etcanada.com / redportal.rs

#Instagram

#TikTok

#beba

#trudnoća

#Šej Mičel