Tema današnjeg Razvlačenja bila je film 🎥🎬

Današnja emisija Razvlačenje, koju svakog radnog dana u periodu od 7 do 10 časova možete pratiti na RED TV-u, bila je posvećena filmu. Zbog toga su Panda i Filip jutros u studiju dali nekoliko preporuka za filmove i razgovarali o Dari iz Jasenovca sa Majom Kolundžijom Zoroe. 🎬

Foto: Printscreen RED TV

U filmu Dara iz Jasenovca, koji se trenutno nalazi u žiži javnosti, Maja Kolundžija Zoroe tumači ulogu žene kojoj otimaju 2 sina.

Maja je tokom emisije izjavila da joj nije bitno što film nije dobio Oskara, jer je dovoljno što se za njega čulo, što je istina počela da se otkvira i nada se da će upravo ovaj film biti okidač za snimanje nekog narednog u kome će biti prikazano sve onako kako jeste, odnosno bez ublažavanja.

Kada je reč o glavnoj glumici u filmu Biljani Čekić, Maja je otkrila da je ekipa koja je radila na filmu isključivo tražila dete koje je sa podneblja na kome je bio logor i koje nije išlo u školu glume.

Foto: Printscreen RED TV

Snimanje filma trajalo je od septembra/oktobra do februara, kako je glumica otkrila, a bioskopska premijera zakazana je za 22. april.

Kako pišu mediji, Daru iz Jasenovca na televizijskoj premijeri, koja se desila nedavno, pogledalo je više od 2 miliona ljudi, a reakcije su oprečne. Mogu se čuti pozitivni, ali i negativni komentari, koji su uglavnom usmereni na to da film nije trebalo biti snimljen sad, jer je još više produbio jaz između dva naroda.

Foto: Printscreen RED TV

Takođe, Maja nam je tokom emisije otkrila da ima svoju školu glume.

Autor: redportal.rs

#Dara iz Jasenovca

#maja kolundžija zoroe

#razvlačenje