Sprema se povratak jedne od najvećih filmskih franšiza iz 2000-ih

Kako prenosi Deadline, američka produkcijska kompanija Skydance Media odlučio je da kupi prava kako bi napravili rimejk filma Deca špijuni (Spy Kids), čiji će reditelj ponovo biti Robert Rodrigez.

Franšiza koja ima ukupno 4 dela zaradio je 550 miliona dolara na globalnom nivou. U prva dva dela ovog filma među glumačkom ekipom bili su Antonio Banderas, Karla Gudžino, Aleksa Vega, Daril Sabara i Toni Šalub, koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Monka. U trećem delu u glavnim ulogama pojavili su se samo Deril Sabara i Aleksa Vega, dok su ostali glumci reprizirali svoje uloge u poslednjoj sceni filma. Ovo dvoje glumaca reprizirali su uloge i u 4. delu koji je izašao 2011. godine, u kom jednu od glavnih uloga ima Džesika Alba.

Zanimljivost za naše čitaoce može biti da je Deril Sabara koji je u filmu glumio smotanog Džunija sada oženjen sa pevačicom Megan Trejnor s kojom čeka prvo dete.

View this post on Instagram

A post shared by Daryl Sabara (@darylsabara)

IZVOR: IG / @darylsabara

View this post on Instagram

A post shared by Daryl Sabara (@darylsabara)

IZVOR: IG / @darylsabara

Aleksa koja je tumačila ulogu Džunijeve sestre Karmen takođe je udata, ima dvoje dece, a očekuje i treće.

View this post on Instagram

A post shared by Alexa PenaVega (@vegaalexa)

IZVOR: IG / @vegaalexa

Trenutno nije poznato kada bi rimejk ovog filma mogao da izađe, kao ni da li će se neko od stare glumačke ekipe pojaviti.

Za one koji nikad nisu odgledali, radnja prvog dela prati priču dvoje dece čiji su roditelji kidnapovani. Ono što njih dvoje nisu znali jeste da su njihovi roditelji penzionisani špijuni koji su se posvetili porodičnom životu. Džuni i Karmen tada kreću u misiju da spasu svoje roditelje.

IZVOR: YT / Movieclips Classic Trailers

U drugom delu franšize, Džuni i Karmen, kao agenti tajne službe kreću na tajni zadatak. Moraju da otmu moćni uređaj onima koji bi mogli da ga upotrebe za trajno onesposobljavanje energije na Zemlji.

IZVOR: YT / Movieclips Classic Trailers

U trećem delu, Džuni se vraća u svet špijunaže nakon što je dao otkaz kao tajni agent. Ovog puta, mora da spasi svoju sestru, putovanjem u virtuelnu stvarnost 3D igrice čija grafika i neverovatna stvorenja počinju da oživljavaju.

IZVOR: YT / Imagine T

U četvrtom delu koji je izašao pre 10 godina, radnja prati Marisu nekadašnjeg tajnog agenta koja je udata za novinara koji može da prepozna špijuna bilo gde (ali ne zna da mu je žena bivši agent). Ona pokušava da ostvari majčinski odnos sa decom svog muža iz prvog braka koji su ektremno inteligentni. Sve se to menja, kada dobija poziv da se vrati u službu.

IZVOR: YT / NABETVISION

Autor: redportal.rs

#Aleksa Vega

#Deca špijuni

#Deril Sabara

#Megan Trejnor

#Rimejk

#film