Kokeza nudi posao penzionisanoj legendi svetskog fudbala

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza ponudio je Arsenu Vengeru (72) mesto selektora naše reprezentacije, ali je francuski stručnjak to odbio.

Kokeza je preko posrednika stupio u kontakt sa legendarnim menadžerom Arsenala, ali je dobio odgovor da on u ovom trenutku nije zainteresovan da vodi "orlove", saznaje Informer.

Bio je to Kokezin pokušaj da se dovođenjem velikog fudbalskog imena učvrsti na mestu prvog čoveka srpskog fudbala. Njegova pozicija žestoko je uzdrmana posle neodlaska na Evropsko prvenstvo i žestokih optužbi Nemanje Vidića.

- Kokezi se dopao predlog jednog od saradnika iz sportskog sektora da bude angažovan stranac na mestu selektora, ali je insistirao da to bude neko čiji bi dolazak izazvao divljenje javnosti. On ne bi žalio novac da dovede inostranog stručnjaka, ali isključivo nekog iz samog krema evropskog fudbala - kaže izvor Informera iz FSS.

Tumbakovićev naslednik trebalo bi da bude izabran do 15. decembra. U igri je nekoliko imena, a konačnu odluku doneće Kokeza, direktor Saveza Vladimir Matijašević i potpredsednik Marko Pantelić.

Autor: Pink.rs

#Arsen Venger

#Srbija

#selektor