Leči i na dodir!

Nema, ne može se živ u grob. 😱

Koliko puta vam se u životu desilo da mislite da doktori ne mogu da reše neki vaš zdravstveni problem, pa onda surfujete internetom i tražite rešenje? Što više surfujete, to se vaš problem čini ozbiljnijim i onda tražite i rešenja preko interneta.

Sledeći korak je da dolazite do toga da nalazite sjajno rešenje za vaše probleme, doktora koji leči metodama za koje niste čuli i leči stanja za koja niste čuli. Pošto ste hipohondar vi shvatate da je to upravo to stanje koje imate i samo taj doktor može da vas spasi.

Miljana Kulić je za sve svoje mnogobrojne zdravstvene probleme uspela da nađe rešenje kod doktora Kristijana. Kristijan Golubović je pokazao da je stručnjak za određene zdravstvene probleme, pa ćemo ih ovde izdvojiti:

1. InfraAkt je verzija infarkta u Kristijanovoj terminologiji. On to leči masažom u predelu Miljaninog srca dok ona izvrnute glave teško diše i stvara paniku oko sebe.

IZVOR: YT / Zadruga Official

2. NeurOstenija je verzija neurastenije ili određenog vida nervoze i straha koja se dešava kod Miljane Kulić. Kristijan je leči metod ubeđivanja i pretvaranjem slova A u O. Miljana je posle toga mirna par dana, a onda opet kreće sezona lova na hipoKondriju.

3. HipoKondija je posebna vrsta oboljenja u Kristijanovoj terminologiji koja označava stanje Miljane Kulić kada ima normalan pritisak, a ona kaže da ima 200 sa 100.

IZVOR: TW / @yayara011

4. AnEksioznost se ispoljava kod Miljane Kulić na različite načine. Strah da će izgubiti Zolu i neće biti više seksa sa njim; opsesivno-kompulzivni poremećaj na koji se Miljana stalno poziva kada rešenje onda traži u muvanju Mišela. Seksualne probleme Miljana obično rešava noću sa Zolom, a danju se smiruje u Kristijanovim masažama.

5. Panaka je stanje kada Miljanu uhvate napadi panike pa počne da histeriše po Beloj kući. Tada nema rešenja, samo pustite da stanje prođe. U takvim situacijama Miljanina žrtva je često i sam doktor Kristijan.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada god imate neki zdravstveni problem koji sebi ne umete da objasnite, nemojte rešenje tražiti u ovim terminima. 😁

Autor: redportal.rs

#Kristijan Golubović

#ZADRUGA

#Zadruga 4

#miljana kulic

#trolovanje