Vozač pre nesreće divljao po gradu

Sinoć oko 22.00 č. na Konjarniku, dogodio se saobraćajni udes kada su se 2 automobila koja su se kretala iz suprutnih smerova sudarila. Vozač automobila marke "golf" se prestrojio u traku za levu kako bi skrenuo u ulici, dok je vozač "alfe" nailazio iz suprutnog smera, te je tako došlo do direktnog sudara. U udesu je teže povređeno troje tinejdžera, a vatrogasci su morali da seku automobil marke "alfa" kako bi oslobodili neke od povređenih.

- Puklo je kao bomba! Bio sam u stanu i istrčao sam napolje da vidim šta se desilo. Kada sam došao video sam jednu mladu devojku kako leži pored smrskanog automobila - kaže za Blic očevidac stravične saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila na Konjarniku u blizini okretnice autobusa 31.

Vozač automobila marke "alfa", inače 18-godišnji M. S. prema priči očividaca tik pre nesreća vozio je "jezivom brzinom".

- Pre nego što su imali nezgodu, divljao je po gradu i prošao kroz nekoliko crvenih svetala na semaforu. Nakon toga se ovo desilo. Delimično je imao sreću da je udario u stub da se nije zakucao u trafiku, svakako ovo je strašno zbog tinejdžera koji su mogli da smrtno nastradaju - tvrdi očevidac za Blic.

Nakon samog udesa, vozač "alfe" izašao je iz vozila i počeo da se svađa sa vozačem "golfa" sa kojim je imao udes, a koji je išao iz suprutnog smera.

- Čovek i žena bili su u "golfu", oni na sreću nisu teže povređeni. Izašli su iz auta, kada je M. S. krenuo ka njima. Počeo je da se svađa i da viče na njih, čovek i žena su pobegli u ulicu gore jer su se uplašili. Mladić je bio baš nasilan - naveo je jedan od očevidaca.

Jedna žena koja se u trenutku udesa našla u blizini stuba u koji se "alfa" zakucala, takođe je povređena.

- Kako su se delovi automobila rasuli po putu, tako su i udarili u ženu koja je tu prolazila baš kad se saobraćajka dogodila. Na svu sreću ona nije teže povređena koliko smo mogli da vidimo - navode očevici.

Nakon policijskog uviđaja biće poznati detalji saobraćajne nesreće.

Autor: Blic

#Konjarnik

#divlja vožnja

#nesreća

#očevidac

#svedoci