Doza je mogla biti SMRTONOSNA 😨

Ženi M.R. (43) danas je u Beogradu određen pritvor zbog sumnje da je od 29. februara ove godine do 8. marta svojoj maloletnoj ćerki rastvarala različite vrste sedativa u soku i davala joj da ih pije. Majka je detetu bila pratnja dok se devojčica nalazila na bolničkom lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i dete "dr Vukan Čupić". Majka je sve to radila bez znanja i saglasnosti lekara.

Kako saznajemo, ona je detetu rastvarala različite vrste sedativa, a zbog toga se u krvi maloletne devojčice nalazila potencijalno letalna doza sedativa, što je utvrđeno toksikološkom analizom krvi.

Majka devojčice je saslušana danas u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca, a na teret joj se stavlja krivično delo Nasilje u porodici iz odredbe člana 194 stav 3 Krivičnog zakonika.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana te je sud doneo rešenje kojim joj je pritvor i određen.

Autor: telegraf.rs