Tinejdžeri akteri crne subote

Niz crnih zločina i tragedija nastavio je nemilosrdno da se niže, a ono što ovaj dan čini najcrnjom subotom u ovoj godini je to što sve današnje strahote povezuje jedna ista stvar - žrtve i akteri su isključivo deca i tinejdžeri.

Dečak (15) silovao devojčicu koja ima samo 4 godine

Tinejdžer V. Š. (15) uhapšen je zbog sumnje da je počinio težak zločin nad devojčicom (4) koju je, kako se navodi, silovao kod sela Vladimirci nedaleko od Šapca. Devojčica je dete njegovih komšija. Maloletnog je prijavila majka zlostavljanog deteta nakon što je primetila povrede na njenim genitalijama. Obavljeni su joj ginekološki pregledi, a V. Š. je odmah uhapšen. Celokupna istraga je utvrdila da je osumnjičeni kriv.

Nemanja A. (18) ubadan u srce do smrti, devojčica (14) ranjena u grudi

Nakon toga, usledilo je krvoproliće u okolini Gadžinog Hana. Nemanja A. koji je imao samo 18 godina, ubadan je srce sve do smrti. Njega je ubio mladić istih godina, a u krvavom piru nožem u grudi ubodena je i tinejdžerka koja ima samo 14 godina. Svemu je prethodila masovna tuča, a do sukoba je, kako se nezvanično navodi, došlo zbog droge. Nemanja je umro u kolima Hitne na putu do bolnice. Njegovom ubici se u KC Niš bore za život, a u istoj bolnici se nalazi i povređena devojčica koja je van životne opasnosti.

Dečak (13) goreo u požaru u svojoj kući, lekari mu se bore za život

S. G. (13) teško je povređen u požaru koji je sinoć izbio u njegovoj kući u Odžacima. On je, kako se nezvanično navodi, palio peć u kući, pa je izazvao požar. Iz vatre je izvučen sa teškim opekotinama i trovanjem dimom, a kako nezvanično saznajemo, lekari mu se bore za život. Hitno je hospitalizovan u dečjoj bolnici u Novom Sadu iz koje su jutros saopštili da je S. G. bolje, ali da je i dalje u stanju u kojem mu je ugrožen život.

Dečak (15) smrskao vilicu tinejdžeru

Tinejdžer (15) dobio je krivičnu prijavu nakon što je polomio vilicu vršnjaku  pokušavajući da mu otme bicikl na Klisi. Povređeni maloletnik je zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine, a protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Poginula 2 maloletnika, auto vozio dečak koji ima samo 14 godina

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na putu između sela Dobrosin i Lučane kod Bujanovca u kojoj je poginulo dvoje maloletnika. Autom je upravljao dečak koji ima samo 14 godina, a u kolima smrti bilo je šestoro tinejdžera.

Automobil marke Ford vozio je dečak bez vozačke dozvole. Izgubio je kontrolu u krivini, prešao sa desne na levu stranu kolovoza, a potom sleteo sa puta, gde je udario u drvo i prevrnuo se. U automobilu je bilo šest dečaka. Nastradali su vozač (14) i mladić (17). Tri dečaka starosti između 12 i 14 godina lakše su povređeni, a povređeno je i dete koje ima samo 8 godina.

Autor: Redportal.rs

#tragedije