Za ubistvo su optuženi njen bivši suprug, njegov brat i njihov otac

Javnost u Kini šokirao je stravičan slučaj ubistva 28-godišnje manekenke i influenserke Ebi Čoi. Delovi njenog tela pronađeni su u loncu za supu.

Za ubistvo su optuženi njen bivši suprug Aleks Kvong (28), njegov brat Entoni (31) i njihov otac Kvong Kau (65). Njihova majka Dženi Li (63) uhapšena je zbog ometanja istrage, prenosi B92.

Sud u Kovlonu je odbio kauciju. Oni tek treba da se izjasne o krivici, prenio je RTHK. Istražitelji su juče utvrdili da su lobanja, nekoliko rebara i vlasi kose pronađeni u velikom loncu za supu. Ostali delovi tela, uključujući torzo i ruke, još uvek nisu pronađeni.

View this post on Instagram

A post shared by Abby Choi (@xxabbyc)

IZVOR: IG / @xxabbyc

Policija je započela istragu nakon što je u sredu prošle nedelje prijavljen njen nestanak. Dva dana kasnije, delovi njenog tela pronađeni su u kući u naselju Tai Po.

U kući su pronađeni i sekač za meso, električna testera i nekoliko komada odeće, saopštila je policija. Sud je odložio slučaj do 8. maja kako bi omogućio dalju policijsku istragu.

Ebi je bila poznato lice u svetu mode. Nedavno se pojavila na naslovnici magazina L'Officiel Monaco i prisustvovala je ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu.

Autor: B92.net

#delovi tela

#kina

#lonac za supu

#manekenka

#ubijena