Policija je saopĆĄtila da su 2008. godine dva puta imali prijavu za nasilje u porodici

Biznismen Dejl Čejni bacio se sa 54. sprata zgrade u Njujorku. On je te večeri boravio u jednom poznatom baru koji se nalazi na ovom spratu, a kako prenose mediji, dan ranije je od svoje supruge zatraĆŸio razvod braka.

Incident se dogodio u sredu u 18.30 po lokalnom vremenu, a policija je saopĆĄtila da je Dejl na licu mesta proglaĆĄen mrtvim.

- Proveravamo da li je u pitanju samoubistvo - saopĆĄtio je portparol policije.

Dejl je poginuo samo dan nakon ĆĄto je od svoje supruge, sa kojom ima troje dece, zatraĆŸio razvod, prenose Novosti. Policija je saopĆĄtila da su 2008. godine dva puta imali prijavu za nasilje u porodici, kao i da se par uglavnom svađao zbog finansija.

Čejni je 2013. godine osnovao kompaniju T-street capital, koja se bavi kapitalnim ulaganjima i strateĆĄkim inkvizicijama. On je takođe bio član odbora i investitor u joĆĄ ĆĄest kompanija u četiri različite drĆŸave, piĆĄe na njegovom Linkedin profilu.

Magistrirao je poslovnu administraciju na Univerzitetu Harvard. Sa suprugom i decom ĆŸiveo je u ĆĄestosobnom stanu u Konektikatu, čija je vrednost oko 3.8 miliona dolara.

Autor: Novosti

#Njujork

#biznismen

#zgrada