Policija je saopštila da su 2008. godine dva puta imali prijavu za nasilje u porodici

Biznismen Dejl Čejni bacio se sa 54. sprata zgrade u Njujorku. On je te večeri boravio u jednom poznatom baru koji se nalazi na ovom spratu, a kako prenose mediji, dan ranije je od svoje supruge zatražio razvod braka.

Incident se dogodio u sredu u 18.30 po lokalnom vremenu, a policija je saopštila da je Dejl na licu mesta proglašen mrtvim.

- Proveravamo da li je u pitanju samoubistvo - saopštio je portparol policije.

Dejl je poginuo samo dan nakon što je od svoje supruge, sa kojom ima troje dece, zatražio razvod, prenose Novosti. Policija je saopštila da su 2008. godine dva puta imali prijavu za nasilje u porodici, kao i da se par uglavnom svađao zbog finansija.

Čejni je 2013. godine osnovao kompaniju T-street capital, koja se bavi kapitalnim ulaganjima i strateškim inkvizicijama. On je takođe bio član odbora i investitor u još šest kompanija u četiri različite države, piše na njegovom Linkedin profilu.

Magistrirao je poslovnu administraciju na Univerzitetu Harvard. Sa suprugom i decom živeo je u šestosobnom stanu u Konektikatu, čija je vrednost oko 3.8 miliona dolara.

Autor: Novosti

#Njujork

#biznismen

#zgrada