Zoran kaže da ne zna gde se Lidija nalazi, sa kim i gde sad živi.

Policija intenzivno traga za Lidijom Mihalkov, nakon što je njen bivši suprug Zoran prethodne noći u zamrzivaču u porodičnoj kući u Zemunu pronašao telo novorođenčeta zamotano u peškire i kese.

On kaže da je najpre mislio da je u pitanju hleb ili nešto drugo od hrane, što je njegova supruga umela da donese i ostavi u zamrzivaču.

- Ni slutio nisam da je u pitanju dete, a kad sam video prvo sam se šokirao, a onda uplašio i pozvao hitnu pomoć i policiju. Ne znam da li je beba moja, ili tuđa, ali to nije ni važno, jer u pitanju je dete. Ovako nešto ne može da uradi normalna i odgovorna osoba - kaže Zoran.

Zoran navodi da sa suprugom Lidijom, sa kojom ima već četvoro dece, najmlađe 5 i najstarije 23 godine, ne živi zajedno od maja prošle godine. Nisu se zvanično razveli, a ona je povremeno umela da dođe, vidi decu, donese i ostavi nešto od hrane.

On kaže da ne zna da mu je supruga posle poslednjeg porađaja od pre pet godina bila trudna, niti želi da upire prstom u nju, ali jedini koji su imali pristup zamrzivaču u kući bili su ona i on.

Inače, Zoran radi kao limar, i još neke dodatne poslove, i sam izdržava i prehranjuje svoje četvoro dece.

Autor: Novosti.rs

#Crna Hronika

#ZEMUN

#mrtva beba