Neutešna majka: "Ne želim više da živim, recite mi da je ovo samo ružan san"

Četvorica braće, starosti od četiri do 10 godina, poginula su kada je pao plafon u njihovoj sobi. Veruje se da se tragedija u Argentini desila jer je na krovu kuće bilo uskladišteno oko pet tona otpada, piše Mirror.

Santino Hardoj (10), Lorenco del Rio (6) i četvorogodišnji blizanci Benisio i Noa poginuli su u kući u El Hagelu, kraj Buenos Airesa, 9. januara.

Prema izveštajima, kuća se srušila zbog pet tona šuta koji je stajao na krovu tokom radova na proširenju kuće.

- Moje četvoro dece je umrlo, osećam se kao da i ja umirem. Ne želim više da živim. Svi su otišli na nebo. Napustili su me, mamini anđeli. Recite mi da je ovo samo ružan san - kaže majka braće Pamela Nisi (37), prenosi Telegraf.

Pamelin dečko Katalino Danijel Lopez (51), koji je sam radio na proširenju kuće, je uhapšen zbog sumnje da je odgovoran za tragediju. Nekoliko sati pre tragedije, Lopez je raščistio dvorište, prebacivši sve na krov. Kuća, stara i u lošem stanju, inače pripada Lopezu, a Pamela i njena deca tek što su se doselili. Njih dvoje su se nedavno i upoznali, navodi se.

Pamela i njen peti sin Valentin Benitez (15) bili su u drugom delu kuće, kada su začuli buku, posle koje se srušio krov. U međuvremenu su članovi porodice i komšije pokrenuli akciju za prikupljanje novca za sahranu dece. Radnici su uklonili šut da bi stručnjaci mogli da sastave izveštaj za tužilaštvo. Istraga o incidentu je u toku.

Autor: Telegraf

#brat

#braća

#krov

#majka

#porodica

#šut