Ustanovljeno je da je na njega ispaljeno više hitaca

Trinaestogodišnjem dečaku iz Pirota koji je juče upucan u lovu urađena je torako - drenaža. Tokom večeri, neurohirurške povrede glave, sanirane su operativno i pacijent je trenutno hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju - kažu u UKC Niš.

Podsetimo, dečak U.P. (13) iz Pirota, koga je otac poveo u lov, pogođen je juče iz lovačke puške, sačmarom. Kolima Hitne pomoći oko 14 časova dovezen je u pirotsku Bolnicu, a kasnije je prebačen u UKC Niš.

U niškom Univerzitetskom kliničkom centru potvrđeno je da je dečak primljen sa prostrelnom ranom u predelu butine i bedrene kosti, povredom glave, grudnog koša i abdomena, piše Telegraf, a prenosi Blic.

- Nakon hirurškog zbrinjavanja i dijagnostičkog CT u Pirotu dovezeno je u Urgentni centar UKC Niš. Dečak je svestan, orijentisan i komunikativan – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

S obzirom na dečakove povrede, ustanovljeno je da je na njega ispaljeno više hitaca, prema nezvaničnim informacijama čak pet i to iz sačmarice. Lovaca koji je ispalio hitac poliija je uspela da identifikuje.

Autor: blic.rs

#Ranjen

#decak

#lov