Vladanova supruga Olga, koja je pokušala da ga odbrani ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima

Vidljivi tragovi krvi i dalje su na mestu gde su juče tri vlasnička psa do smrti izujedala novinara Vladana Radosavljevića (62) u Velikoj Ivanči.

- Bio je živ kada sam ga zatekao na zemlji. Žena koja ih je čuva, vratila je pse u boks - rekao je komšija za Kurir.

On tvrdi da su psi mladi i da ranije nisu napadali nikoga.

Komšinica koja je došla na lice mesta vidno je potresena prizorom, a za Kurir je potvrdila da je obilazila imanje jer je A. S. u zatvoru, a njgova majka M. S. u Francuskoj.

O psima, koje je posle tragedije preuzela Zoo-higijena, brinula se komšinica sa Kosmaja. Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu, a dežurni tužilac je naredio obdukciju.

Vladanova supruga Olga, koja je pokušala da ga odbrani ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Direktor Javno-komunalnog preduzeća Veterina Beograd Budimir Grubić rekao je da su psi koji su izujedali novinara Vladana Radosavljevića smešteni u Veterini Beograd i da se ispituju okolnosti koje su dovele do incidenta.

Prem njegovim rečima, kakve su okolnosti bile pre nego što se nesreća dogodila to će MUP utvrditi, čiji su pripadnici odmah izašli na teren.

Očekuje da će se okolnosti koje su dovele do napada razjasniti do danas popodne.

Fotografije sa mesta incidenta pogledajte na sledećem LINKU:

Autor: D. A.

#Kosmaj

#Psi

#Vladan Radosavljević

#novinar

#supruga