"Ili se sam ubij ili ću te ja"

Napadač koji je u zagrebačkom naselju Kozari putevi sinoć ubio jednoipolgodišnju devojčicu i teško povredio njenu majku, na kraju je sam sebi presudio.

Kako se nezvanično saznaje, Goran Knežević​ (43) se, nakon što je sekirom napao bivšu partnerku i njenu bebu, dao se u beg. Dok je vozio po zagrebačkoj zaobilaznici nazvao je brata svoje bivše i rekao mu kakav je zločin počinio, na što mu je ovaj navodno odgovorio: "Ili se sam ubij ili ću te ja", prenose Novosti.

Ubica je nakon toga odlučio sam da okonča život tako što se bacio pod kamion.

Pre nego što je počinio samoubistvo, 43-godišnjak je u svom sumanutom begu izazvao dve saobraćajne nesreće s materijalnom štetom. Nakon drugog sudara je sleteo sa puta da bi se prilikom povratka na put bacio pod kamion. Inače, brat povređene žene živi nekoliko kuća dalje od mesta stravičnog zločina, a devojčica koja je podlegla povredama nije dete napadača.

Žena se nalazi u teškom stanju u bolnici.

- Sinoć smo primili 41-godišnjakinju sa teškim povredama (povrede glave i mozga) nakon čega je operisana i nalazi se u jedinici intenzivnog lečenja. Stanje pacijentkinje je i dalje teško, odnosno životno je ugrožena - kažu u KB Dubrava.

Kako se saznaje od stanovnika Kozari puteva, Goran Knežević je od ranije poznat policiji po pljačkama i nasilju, dosta je vremena proveo po zatvorima, piše Jutarnji List.

Neko vreme radio je kao čuvar u jednom poznatom noćnom klubu u Dugom Selu, a navodno se bavio i švercom automobila. I on je živeo u istom kvartu kao i njegove žrtve.

Autor: Novosti

#Goran Knežević​

#Kozari

#UBISTVO

#samoubistvo