Komšinica koja je sedela za stolom bila očevidac

Ljubodrag Nikolić ubio je suprugu Milanku u subotu, u njihovoj kući u Markovcu kod Velike Plane. Prema prvim informacijama, on je suprugu ubio lovačkim karabinom, a bio je pod dejstvom alkohola, prenosi Blic.

Bliski ljudi ove porodice sećaju se Milanke kao jedne veoma plemenite i radne žene koja ipak nije uspela da uživa u svojoj penziji u koju je otišla nekoliko meseci ranije.

- Znam da je Milanka otišla pre desetak dana u Srbiju kako bi proslavila slavu a on je tamo otišao ranije, mislim od letos - priča poznanica ubijene žene M.M i dodaje da je Milanka od oktobra je otišla u penziju i veoma se radovala i da je par sređivao kuću u Srbiji.

Kobnog dana slavili su 40 godina braka i za sada nije poznat motiv ubistva.

- Pre zločina njih dvoje su otišli do grada, ali je Ljubodrag svratio do kafane, dok se Milanka kući vratila sa komšinicom. Nakon nekog vremena kući je došao i Ljubodrag i supružnici su se posvađali - kaže sagovornik i dodaje:

- Uzeo je stari karabin koji je bio u kući i jednim hicem je ubio ženu, a komšinica koja je sedela za stolom je ostala šokirana jezivim prizorom.

Prema rečima izvora iz istrage, nesrećna žena koja je zapravo i jedini očevidac tragedije.

Ljubodrag je ubrzo uhapšen.

Autor: Blic

#Ljubodrag Nikolić

#Markovac

#Milanka Nikolić