Pre 4 godine, stariji sin rok zvezde Kreg ubio se u svojoj kući u 59. godini.

Vest da je naslednik legendarne pevačice Tine Tarner pronađen mrtav, šokirala je svetsku javnost, a sve do danas uzrok smrti muzičara nije bio poznat.

Naime, Tinin sin Roni, umro je nakon borbe sa rakom debelog creva i takozvane opstrukcije arterija, otkrio je patolog, a prenosi Telegraf.

Kancelarija okruga Los Anđeles objavila je da je Tarner, koga su lekari hitne pomoći u četvrtak pronašli mrtvog u njegovoj kući, preminuo od "komplikacija metastaziranog karcinoma debelog creva".

Izveštaj doktora pokazao je da je u vreme smrti, sin rok pevačice pored karcinoma, takođe patio i od aterosklerotične kardiovaskularne bolesti.

Uzrok smrti nije objavljen sve do danas, a u daljem izveštaju se navodi da je krivac rak debelog creva, objavio je PageSix.

Podsetimo, pevačica Tina Tarner, koja danas ima 83 godine ima četvoro dece, uključujući Ronija, sina koga je dobila u braku sa pokojnim suprugom Ajkom Tarnerom i Krega, naslednika Rejmonda Hila, dok je Ronova smrt samo poslednja u nizu tragedija koja je zadesila slavnu porodicu. Naime, pre 4 godine, stariji sin rok zvezde Kreg, ubio se u svojoj kući u 59. godini.

Autor: Telegraf

#SMRT

#Tina Tarner

#sin