Melisa Zećović je poginula u saobraćajnoj nesreći, na peÅ”ačkom prelazu, kada je krenula u Å”kolu.

U selu Draževiće, na PeÅ”teru, danas je sahranjena tragično nastradala devojčica Melisa Zećović. Iza nje su ostali otac, majka i brat, navodi Indeksonline.

Podsetimo, Gradsko veće Novog Pazara proglasilo je danaÅ”nji dan Danom žalosti na teritoriji grada Novog Pazara zbog tragične pogibije Melise Zećović, devojčice koja je nastradala u ponedeljak ujutru u teÅ”koj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Mur.

U saobraćajnoj nesreći, na peÅ”ačkom prelazu, stradala je petnaestogodiÅ”nja devojčica kada je krenula u Å”kolu. Novopazarska policija saopÅ”tila je da su privedena dvojica vozača osumnjičenih da su učestvovali u saobraćajnoj nesreći. PetnaestogodiÅ”nja devojčica podlegla je povredama na licu mesta.

Nju je na peÅ”ačkom prelazu, kolima udario sedamnaestogodiÅ”nji mladić koji je upravljao golfom sa probnom vozačkom dozvolom. SedamnaestogidiÅ”nji mladić sumnjiči se za teÅ”ko delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Deonica na kojoj se dogodila ova nesreća poznata je kao rizična, tvrde meÅ”tani.

- Ovo nije prvi slučaj. Ovo je veoma rizična deonica. Brzo se vozi ovde, a ovim putem prolaze deca koja idu u Ŕkolu. Ovo nije auto-put, ovo je naselje - kažu meŔtani.

Novopazarska policija je saopÅ”tila je da je priveden i S. Ć. (58) iz ovog grada, osumnjičen da je izvrÅ”io krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

S. Ć. je, kako se sumnja, nakon Å”to je vozač golfa udario devojčicu, kombi vozilom preÅ”ao preko tela i napustio lice mesta, saopÅ”tila je policija. Po nalogu ViÅ”eg javnog tužilaÅ”tva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova.

PetnaestogodiÅ”nja devojčica bila je učenica Å kole za dizajn tekstila i kože u Novom Pazaru. Njena porodica živi u selu Draževiće, a ona je u naselju Mur živela kod rodbine.

Zbog tragične smrti učenice, Škola za dizajn tekstila i kože juče nije radila.

Autor: Telegraf

#Novi Pazar

#UBISTVO

#nesreća

#stradala devojčica