Policija je u vozilu pronašla njegove biološke tragove.

Policija u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv mladića starog 23 godine iz okoline Merošine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Merošinac je osumnjičen da je u noći između 6. i 7. decembra sa gradilišta u Prvomajskoj ulici ukrao kombi ford tranzit, vlasništvo firme koja na toj lokaciji podiže stambenu zgradu. On je razbio metalnu ogradu kojom je gradilište ograđeno i odvezao vozilo.

Kako saznajemo, nedelju dana se vozio po čitavoj Srbiji, ali je minulog vikenda napravio udes u Kruševcu što je i dovelo do njegove identifikacije.

- Nakon što je izazvao udes, kradljivac je kombi ostavio, a on je pobegao u Merošinu. Međutim, policija je u vozilu pronašla njegove biološke tragove, a s obzirom na to da se radi o izvršiocu koji ima policijski dosije zbog prethodnih imovinskih dela, oni su omogućili da bude identifikovan – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Niška Policijska uprava saopštila je da će pronađeno vozilo biti vraćeno vlasniku a da će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva protiv izvršioca teške krađe biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Autor: Telegraf.rs

#Kombi

#Niš

#Srbija

#krađa