Par iz Argentine ostao je bez ćerkice stare 20 meseci kada je devojčica stradala nesrećnim slučajem tako što se utopila u bazenu.

Tragičan ishod dogodio se prošle subote popodne u kući koja se nalazi u privatnom kvartu San Kristobal u predgrađu Buenos Ajresa u Argentini. Mala Alegra Rena Benigno bila je u kući prijatelja svojih roditelja sa porodicom gde su svi zajedno utakmicu između Argentine i Meksika, prema istražiteljima.

Dario Rena, bebin otac, rekao je policiji tokom davanja izjave da je ona neoprezno pala dok su se kupali u bazenu , izvestili su istražitelji.

Na kraju utakmice, odrasli su primetili da malena nije tu i brzo su krenuli u potragu za njom. Nju je na kraju slučajno pronašla majka, videći je kako pluta po površini bazena.

Nakon početnog šoka i dozivanja devojčice, započeli su sa reanimiranjem, paralelno pokušavajući da dobiju hitnu pomoć. Međutim, kako se dolazak hitne odužio, dete su ubacili u kola, nakon čega su je prevezli u loklanu bolnicu.,

Beba je primljena oko 19.30, ali bez vitalnih znakova. Dežurni lekar i njegova ekipa takođe su pokušali da je ožive, ali nisu uspeli da je spasu.

Telo devojčice je prebačeno u Sudsku mrtvačnicu, na odgovarajuću obdukciju. Pored toga, kriminalističko osoblje je izvršilo pregled mesta.

Prema izvorima povezanim sa istragom, bazen je približno 5 sa ​​2 metara i dubok 1,50 metara. Pored toga, u pozadini se nalaze sigurnosne kamere čiji su zapisi neophodni za dalju istragu.

Autor: Pink.rs

#Argentina

#nesreca