Poznato stanje ranjenog muškarca (32)

Nišlija M.M. (32) upucan je sinoć oko 23.50 č. u nogu u podrumu Tržnog centra u Nišu.

Ova pucnjava uznemirila je građane koji žive u stambenom delu kompleksa, a koji su i prijavili ovo.

- Gledao sam televiziju kada me je trgao pucanj. Ceo hol tržnog centra gde su nam i stanovi je prirodno ozvučen tako da odzvanja sve i kad upaljač padne na pod, a kamoli pucanj iz pištolja. U tim podrumima koji su na neki način poluotvoreni se često svašta dešava, svakakvi se okupljaju. Ovo je epicentar grada tako da se sve i svašta dešava. U podrumu su bila 2 muškarca, a pre toga se nije čula nikakva svađa i slično što bi ukazivalo na ovo što se desilo - rečeno nam je na licu mesta.

Za sada nije otkriveno javnosti kako je došlo do pucnja, a ne isključuje se da je došlo do slučajnog opaljenja neke vrste vatrenog oružja.

Kako su nam potvrdili u Hitnoj pomoći, ranjenog su zbrinuli i odvezli u Urgentni centar.

- Pacijent je primljen noćas oko ponoći u UC UKC Niš sa prostrelnim ranama donjih ekstremiteta - desne natkolenice i leve potkolenice. Na prijemu svestan, komunikativan i hemodinamski stabilan. Nakon urađene hitne dijagnostike, utvrđeno je da nema preloma kostiju, kao i da nisu oštećeni vitalni krvni sudovi. Pacijent će biti hospitalizovan radi dalje dijagnostike, lečenja i praćenja zdravsvtenog stanja, saopštili su iz Univerzitetsko kliničkog centra.

Autor: Kurir.rs

#Niš

#detalji pucnjave

#pucnjava