Jeziva tragedija na gradilištu

Kako prenosi portal Mondo, danas je na građevini u Zahumskoj ulici na Zvezdari poginuo jedan muškarac. Za sada se još ništa ne zna o njemu, ali postoji mogućnost da on uopšte nije bio zaposlen na gradilištu, već da je danas došao da traži posao.

Ono što je pozanto i što je izvođač radova, direktor firme Euroimpex Dragan Barović, jeste da je jedan muškarac poginuo tako što je pao sa trećeg sprata u okno lifta. To je sve što su mu preneli, kaže.

I sam Barović je u šoku, on se trenutno nalazi u Loznici, gde je i sedište firme, i za sada nema podataka o tome da li je to njegov radnik ili je možda zaposlen kod podizvođača. On ne isključuje i mogućnost da je taj čovek došao danas na gradilište da traži posao.

Barović kaže da nije neuobičajeno da ljudi dolaze direktno na gradilište da traže posao, da ulaze u zgradu, penju se i pričaju sa radnicima oko posla. Zaposleni sa obližnjeg gradilišta nisu ništa čuli, niti znaju šta se dogodilo, samo su videli policiju koja je došla na teren. Zaposleni u obližnjem lokalu, takođe, nisu nista čuli o ovom slučaju.

Policija je i dalje na terenu i razgovara sa radnicima. Na licu mesta su bili i vatrogasci koji su izvukli telo iz rupe sa vodom, u koju je čovek prilikom pada upao.

Autor: mondo.rs

#Euroimpex

#Gradilište

#Loznica

#POSAO

#SMRT

#Zvezdara

#beograd

#muškarac

#pao

#poginuo

#tragedija