Brinuo je o sinovima posle gubitka supruge. Ovo je velika tragedija za sve nas 😭

Saša Kostadinović (51), samohrani otac tri sina, poginuo je jutros u centru Batočine ispred svoje kuće u trenutku kada je polazio na posao. Sticajem nesrećnih okolnosti, čovek koji ga je pregazio vraćao se sa posla iz treće smene, saznaje Nova S.

Kako navodi izvor, mladić (31) koji je pokosio stradalog Sašu bio je zaposlen u fabrici i radio je treću smenu, pa je u trenutku stravične nesreće umoran seo za volan. 💔

Kako je Blic već pisao nesrećni Saša je samohrani otac trojice sinova i o njemu svi su imali samo reči hvale. Osim što je preuzeo potpunu brigu o deci i bio posvećen otac nakon iznenadne smrti majke dečaka, Kostadinović je bio visoko obrazovan čovek. Završio je Poljoprivredni fakultet u Zemunu u roku na smeru agronomija, a kasnije do smrti je bio zaposlen u kragujevačkom Centru za strna žita.

Meštani Batočine otkako su saznali za nesreću ne mogu da dođu sebi od tuge i šoka. Zbog smrti samohranog oca reagovala je i Opština Batočina koja je odlučila da na sebe preuzme troškove sahrane.

Opština će snositi troškove sahrane i uplaćivati novac deci

- Na današnjoj hitno zakazanoj sednici Opštinskog veća doneto je rešenje na osnovu koga će opština Batočina snositi sve troškove sahrane tragično nastradalog našeg sugrađanina Saše Kostadinovića (51), samohranog oca trojice sinova.

Njegove kolege su sa nevericom primile vesti o iznenadnoj Sašinoj smrti.

- Bio je divan čovek pre svega, dobar otac i dobar stručnjak u svom poslu. Brinuo je o sinovima posle gubitka supruge. Ovo je velika tragedija za sve nas, nemamo reči za tugu koja je zadesila njegove sinove - jecajuči nam je ispričala jedna Sašina koleginica za Novu.

Autor: Blic

#Batočina

#Kragujevac

#Poljoprivredni fakultet

#Saša Kostadinović

#Zamun