Naslikani su njihovi likovi, a pored lica piše - Zašto?

Vladimir, Uroš, Stefan i Nikola nikada neće biti zaboravljeni, te je tim povodom pokrenuta je i inicijativa za oslikavanje murala sa njihovim likovima i to baš na deonici na kojoj su izgubili živote.

Mural četvorici mladića Vladimiru M. (27), Urošu D. (22), Stefanu Dž. (21) i Nikoli D. (19), koji su nedavno poginuli na deonici magistralnog puta Užice - Zlatibor u blizini Surduka je završen.

Naslikani su njihovi likovi, a pored lica, kako se uverila ekipa Telegrafa, piše: "Zašto?".

Vladimir, Uroš, Stefan i Nikola nikada neće biti zaboravljeni, a pokrenuta je i inicijativa za oslikavanje murala sa njihovim likovima i to baš na deonici na kojoj su izgubili živote.

- Ovo je veliki gubitak za čitav grad. Četiri mlada života su otišla u nepovrat. Svi ćemo ih se zauvek sećati, jer su to bili dobri i vredni momci puni života. Ovaj mural je samo naš mali doprinos koji možemo učiniti da i svi koji prolaze ovim putem ne zaborve ovu tragediju - rekli su ranije meštani za RINU.

Inače, deonica magistralnog puta Užice - Zlatibor u blizini Surduka važi za jednu od najrizičnijih, a do sada je tu nastradalo preko dvadeset ljudi.

Autor: telegraf.rs

#mladici

#mural

#poginuli

#uzice