Karamela je nikada nije prežalio 😭

Ove godine prvi decembarski dani izuzetno su tužni za Karamelu, s obzirom na to da se u sredu navršilo 40 dana od smrti njegovog oca, a samo dan kasnije izlazi na groblje povodom rođendana svoje tragično nastradale drugarice Ksenije Pajčin, koja je ubijena pre 10 godina.

Pevačica Ksenija Pajčin važila je za jednu od najzgodnijih mladih devojaka svog vremena, kada je žarila i palila muzičkom scenom Srbije, ali i regiona. Blistavu karijeru, ali i njen život, prekinula je tragedija od koje se mnogi ni posle 10 godina nisu oporavili.

Ksenijin profil na Instagramu vode fanovi, i vidimo da je i posle 10 godina ljudi pamte, vole i da idalje ne mogu da se oporave od njene tragične smrti.

View this post on Instagram

A post shared by Ksenija Pajcin Official (@xenia.pajcin)

IZVOR: IG / @xenia.pajcin

Kseniju je 16. marta 2010. godine u njenom stanu na Voždovcu u Nikšićkoj ulici usmrtio vatrenim oružjem tadašnji dečko Filip Kapisoda, a potom i izvršio samoubistvo. Njihova tela sa prostrelnim ranama pronašla je Ksenijina majka Ljubica, a komšije su tada rekle policiji da su se oko 16 časova i 30 minuta čula 2 pucnja, dok je pištolj pronađen pored njihovih beživotnih tela.

Jedan od Ksenijinih najboljih prijatelja bio je i imitator Goran Stojićević Karamela, koji se te noći pojavio u Nikšićkoj ulici. Karamela je bio vezan za Kseniju, i od 2010. on svake godine na godišnjicu smrti i na njen rođendan odlazi na groblje.

View this post on Instagram

A post shared by Ksenija Pajcin Official (@xenia.pajcin)

IZVOR: IG / @xenia.pajcin

Podsetimo, Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda su se 2 dana pre tragedije poslednji put zajedno pojavili na TV Pink. Ona je tada gostovala u emisiji Ništa za sakriti upravo sa Goranom Stojićevićem Karamelom, a u jednom trenutku u studio je ušao Filip, koji je Kseniji uručio buket cveća. 

Autor: Redportal.rs

#Karamela

#ksenija pajčin

#pevačica

#tuga