Nejasno zašto je odneo pušku na plažu

Muškarca koji je navodno izveo seksualni čin pred ženom na nudističkoj plaži u Francuskoj ubio je njegov kolega nudista. Egzibicionista (46) je ubijen proteklog vikenda na plaži La Mama na Liona.

Ubica, 76-godišnji nudista, navodno se naljutio na čoveka koji je izvikivao uvrede posetiocima plaže, a zatim je počeo da se zadovoljava dok je zurio u drugu ženu, saopštila je francuska policija, prenosi Kurir.

Nakon što su se svađe i razmene uvreda, stariji kupač je izvukao lovačku pušku iz svog ranca i ispalio "najmanje tri hica“, od kojih je jedan pogodio 46-godišnjaka u grudi.

Kanal Frans3 kasnije je preneo da je strelac strastveni lovac koji je imao dozvolu za vatreno oružje, iako je bilo nejasno zašto je odneo pušku na plažu.

Policija koja je stigla na lice mesta ubrzo nakon pucnjave saopštila je da se napadač predao bez otpora i priznao da je pucao.

Plaža La Mama je zvanično određena za naturističku upotrebu 2007. godine, čime je ojačana reputacija Francuske kao destinacije broj jedan za naturiste širom sveta, a stotine kupača uživalo je u suncu u subotu ujutro u vreme pucnjave.

Ubica su u subotu uveče pregledali lekari kako bi utvrdili da li njegove godine mogu da predstavljaju problem prilikom privođenja, ali je proglašen pravno sposobnim i pritvorem.

Autor: Kurir

#Nudistička plaža

#Plaža

#Puška

#egzibicionista

#lovačka puška

#nudista