Potraga okončana nakon 13 dana

Monstrum Dragan Đurić nakon zločina nastavio je sa svojim redovnim aktivnostima. Tako danas živi i u zatvoru bez kajanja za zločin koji je počinio.

Mesar Dragan Đurić iz Surčina ugasio je život Tijani Jurić (15) u naselju Bajmok u noći između 25. i 26. jula 2014. godine. Devojčica je surovo ubijena, a on nije mogao ni na sudu da objasni zbog čega je to uradio, piše Telegraf.

Jednostavno je rekao "ne znam". Nakon zločina nastavio je sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo, a i danas se u zatvoru isto ponaša. Jedino ga je majka posećivala.

Tijana je, 25. jula 2014. godine, vozom otišla u Bajmok gde joj žive baba i deda sa majčine strane. Na sebi je imala belu majicu, svetle farmerice i bele "starke". Stigavši u selo, javila se majci, a zatim otišla na turnir u malom fudbalu u Rati. Veče je provela sa svojim prijateljima.

Oko ponoći je krenula kući, u društvu jedne devojčice i dečaka. Nasred puta, odlučila je da krene nazad ka Rati, kako bi jednom drugu vratila duksericu koju je isto veče pozajmila. Rastali su se kod bifea udaljenog svega 200 metara od bakine kuće.

Vraćajući se sama istim putem, Tijana je išla Ulicom JNA. Na uglu ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe srela je drugare oko pola sata posle ponoći. Na pitanje kuda se uputila, odgovorila je da ide da vrati pozajmljen duks.

Drug je krenuo njoj u susret, ali umesto Tijane našao je njenu patiku.

Već jedan sat posle ponoći prve večeri deca i drugi stanovnici Bajmoka počeli su da traže Tijanu. Policija se u potragu uključila u 1.30, a zatim i Žandarmerija.

Tog 13. dana potrage, 7. avgusta, oko pola jedan, objavljeno je da je uhapšen otmičar Tijane Jurić, a da je njeno telo pronađeno u blizini Sombora, 23 kilometra od mesta na kojem je oteta u Bajmoku.

Monstrum Dragan Đurić nakon zločina nastavio je sa svojim redovnim aktivnostima.

Policija ga je uhapsila u mesari. Inspektore je odveo do mesta gde je zakopao devojčicu.

Sve je priznao, ali na pitanje zašto je to uradio rekao je "ne znam".

Autor: telegraf.rs

#SMRT

#dragan djuric

#godisnjica

#tijana juric